Kendime Not #7

Haziran 18, 2019

Uzun zaman oldu görüşmeyeli, buraya gelmeye ve yazmaya gerçekten utanıyorum. Çünkü ne zaman yazacağım desem olmuyor. Günlük hayatın karmaşasında hep unutuyorum.
5.5.19
Hayatın çok zor olduğunu biliyorum, yaşamanın ne kadar zor geldiğini de. İçinizi dökmenin, bazı şeyleri sisteminizden çıkartmaya dahi karar vermenin zor olduğunu.

Ben her zaman insanları seven biri oldum, sırf bu yüzden yeri geldi en sevdiklerim tarafından nefret edildim. Ama umurumda mı? Hayır. Yanımda hiç birileri kalmasa dahi, kendime ultimate bir hedef belirledim. Ne kadar düşsem de ağlasam da bir gün bu gerçekleştiğinde dik bir şekilde beni buraya getiren insanlara minnettarlığımı anlatacağım.
Ne kadar kırılmış ve kırmış olsam da biliyorum ki "life has ups and downs"

Geçenlerde sadece bu kadar yazmış ve bırakmışım. Bugün yine mental olarak zorlanınca döndüm buraya. Bunları yazmamın, kendime okulu bitirecek güç aramamın üstünden neredeyse 1.5 ay geçmiş ve zor dediğim her şeyi sabahlayarak da olsa halletmişim.
Yarın önemli bir görüşmem ve mezuniyetim için son kalan bir sınavım. Hepsinin geçeceğine öyle çok inandım ki şimdi bittiğine inanamıyorum ve gergin hissediyorum. Mezun oluyorum mutluluğu değil bu, öyle bir şeye de inanmıyorum açıkçası. Mezun oluyorum galiba gerginliği bu. Şimdi sırada ne var acaba gerginliği.
Buraya kadar geldim iyi kötü, ya sonrası? 

Keşke bilsem.

Gerçi kendime dair bildiğim bir şey var; acısı geçmez dediğim şeyleri atlattım, keşke şuradan ışınlansam allahım dediğim zamanları bile. Yarın ve sonrasındaki zor zamanların geçeceğine inanıyorum. Çünkü neden inanmayayım? Kaybedecek neyim var cidden? 


Eğer hala okuyorsan, beni dinlediğin için teşekkür ederim.
Old weird is back, bitches. 
-d


1 yorum:

  1. Merhabalar,geçen yıl bu zamanlarda mezun olmuş biri olarak söylemeliyim ki, o gerginliği yaşamanı çok çok iyi anlıyorum.Sanırım en iyi bildiğimiz şeyin,öğrenci olmanın bitmesinin getirdiği belirsizlik bizi bu kadar geren şey. Hayatının devamının da çok iyi geçmesini umarım:) Mutlu kal

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.